maanantai 4. marraskuuta 2013

Mukavaa marraskuuta!

Oho, menipäs pitkä aika seuraavaan viestiin! No mutta joulu on jo paljon lähempänä, joten kirjoitusaiheita riittää. :)

Syyslomalla ostin joulukalenterin. Samanlaisen kuin viime vuonna, ihanan ja perinteisen Fazerin suklaakalenterin. <3 Mikäpä olisikaan ihanampi tapa aloittaa ihanat joulukuun päivät kuin ihana suklaakonvehti. :)


Kävin tutkiskelemassa kirjaston joulujuttuja ja mukaan tarttui Sari Savikon joulukirja. Paksu kirja oli täynnä asiaa perinteisestä ja wanhanajan joulusta. Mukana oli myös reseptejä ja leikki- ja askarteluohjeita. Suosittelen kyllä kaikille, jotka eivät ole vielä lukeneet! :)Joululehtiä on kauppojen hyllyt vääränä. Vasta yhden olen hommannut, Kodin Kuvalehden Joulun. Ihana lehti on. 101 ideaa jouluun ja Tuvan täydeltä lämpöä -juttu oli ihania. <3 Olen tässä suunnitellut ainakin Kotilieden joulun ja ehkä vielä jonkun muun ostamista. :)

Marraskuulla jo ollaan. Se tarkoittaa sitä, että pikkusiskon joulukalenteria saisi alkaa täytellä. Ensin tosin olisi kiva saada tehtyä joku "pohja" kalenterille. Ehkäpä joku jouluinen kangas johon ompelisi taskuja eri kankaista ja sitten koristelisi napeilla ja pitseillä ja muilla. Saapa nähdä. Pistän kalenterin valmistumisvaiheita sitten tänne, kun kerkeän aloittaa. :) 

Tässä kuussa ei ole kyllä mitään muuta hyvää kuin se, että joulukuu on jo ihan lähellä. :) Sateista, harmaata, kylmää, ankeaa. Onneksi jouluvalot koristaa jo monia pihoja. Ihanaa kulkea ulkona ja bongailla jouluvaloja. Suosittelen! :)
Mukavaa marraskuuta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut yksi joulu Fazerin joulukalenteri, sain sen miehen vanhemmilta synttärilahjaksi. Oon joskus katsellut tollasia vähän "erilaisempia" kalentereita, mutta osa on ainakin tosi hintavia.

  VastaaPoista
 2. Jep, onhan niitä vaikka minkälaisia ;) Mulla on vielä ajatuksena ja toiveena ostaa kuvakalenterikin. Ei ole moneen jouluun sellaista ollut, että onhan se jo aikakin :) Ei ole vaan vielä mieleistä osunut kohdalle.. Tai on, ihanainen Minna Immosen kalenteri, joka muistaakseni maksoi melkoisesti. :( Onneksi on vielä hetki aikaa jäljellä! :)

  VastaaPoista
 3. heihoi! Voitit pikkujouluarvonnassani jotakin, otatko yhteyttä: lipsetti (at) hotmail. com
  :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Kiva kuulla, laitoin just s-postia sinulle :)

  VastaaPoista