sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kohta on taas joulu

Tiedättehän, kohta on taas joulu. Jouluttajat ovat taas valloillaan hehkuttamassa ja tunnelmoimassa joulua, koki sen sitten juhlana, vuodenaikana, tunteena, mielialana tai minä kukin ikinä kokeekaan. Itselleni joulu on noita kaikkia sekaisin. Siihen liittyy niin paljon muistoja, perinteitä, tuoksuja, makuja, ääniä, tunteita ja vaikka mitä asioita, että välillä en mitenkään pysty hahmottamaan sitä. ;)

Nyt on huono omatunto. Täytyy sanoa, että on tää aika todella outo joulublogi, jos täällä ei oo ollu minkäänlaista actionia havaittavissa sitten joulukuun toisen päivän (josta on nopeasti laskettuna 9 kk ja 5 pvä?!).. Mutta emme lannistu tästä pienestä horjahduksesta joulubloggaajan urallani. Koska.. I´m back in the business! Minä blogeineni teen nyt comebackin, ja lupaan tehdä tämän vuoden joulukuussa ainakin kaksi uutta postausta, eli yhden enemmän kuin viime vuonna. :D

Nyt on aika ilmoittautua tämänvuotiseen Salaiseen Jouluystävään! Tänä vuonna pakettivaihdon järjestää Kohti Joulua -blogi. Tässä linkki, jos et jo ole ilmoittautunut mukaan :)

http://www.kohtijoulua.fi/2014/08/salainen-jouluystava-2014-alkaa.html

Ilmoittauduin tänään vahtimaan Pelastusarmeijan joulupataa. Tuli heti niin ihana joulufiilis, että siinähän se päivä sitten menikin tunnelmoidessa. :) Tämä on tosi helppo tapa tehdä hyvää ja auttaa, kokeilkaa ihmeessä tekin :) Minulla tosin ei viimeisen viikon aikana ole juuri muuta kuin aikaa tunnelmoinnille ja pohdiskeluille ollutkaan, koska ärsyttävä viruspöpötauti kaatoi minut viikko sitten perjantaina sänkyyn - ja nyt yritän nousta täältä punkanpohjalta (aivan kuin uutena ihmisenä, kuinkas muutenkaan) ;)

http://pelastusarmeija.fi/joulupata/

Tästä tulee joulufiilis! Itse pidän niin paljon vanhanajan joulusta, että tämä jos mikä herättää jouluminän vaikka juhannuksena. <3 Tunnelmallista viikkoa, nyt alkaa joulunodotus! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti