lauantai 1. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Ensinnäkin; pahoittelen viiden viikon mittaista hiljaiseloa blogissani. Blogi jäi hetkeksi muun elämän jalkoihin, mutta joulu ei. :) Viiteen viime viikkoon on kuulunut hyvää, kiireistä tosin. Olen kuluttanut häpeällisen ison määrän Pandan Enkeli -konvehteja. Ne kuuluvat (ja ovat kuuluneet niin kauan kuin jaksan muistaa) joulusuklaiden top viiteni kärkikastiin. Oletteko koskaan listanneet suosikkejanne?

1. Fazerin Joulusuklaa (ehdottomasti levynä, ei konvehtina)
2. Enkeli -suklaa (konvehtina, ei patukkana)
3. Vihreät kuulat (pakko laittaa tähän vaikkei ole suklaata nähnytkään)
4. Fazerin sitruuna- ja vadelmajogurttisuklaa
5.  Fazerin piparkakkusuklaa

Tänään olen leiponut tähtitorttuja ja vuoden ensimmäiset piparit. Haaveilin tänään jouluvalojen kytkemisestä, mutta jäi vielä vaiheeseen. Pihakuusessa on koko kesän roikkuneet valot, jotka voisi taas ottaa käyttöön. Mitähän naapurit sanoisivat tästä ajankohdasta. ;)

Jatkoin jälleen perinnettä ihanaisella Fazerin Suklaajoulukalenterilla. Mahtavaa, että enää 29 päivää ensimmäiseen luukkuun! <3 Nopeasti kuluvaa marraskuuta!


2 kommenttia:

  1. Kyllä niitä valoja voi jo pimeisiin iltoihin ihmisten iloksi sytytellä. Mullakin värivalot loistaa (tosin sisällä, mutta kohta myös ikkunoissa). ;)
    Tervetuloa tutustumaan joulublogiini http://joulukuusen-loisteessa.blogspot.fi/
    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Moikka ja kiitos kommentista! :) Tänään juuri laitoin ekat valot sisälle :) Blogisi vaikuttaa ihanalta! Samoin hyvää joulunalusaikaa! :)

    VastaaPoista